Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to 1001MACAM.COM. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
SUPERBIKE UNTUK DIJUAL..
Topic Started: Jul 12 2006, 03:24 PM (14,065 Views)
advocatt
Member Avatar
Administrator
[ *  *  * ]
kot ada kawan-kawan korang yang berminat...

Jenis Honda
Model VTR1000SP1
Tahun 2000
Kapasiti Enjin 1000cc (V-Twin)
Batuan 30k+
Warna Hitam-Dalam proses convert ke warna putih..
Keadaan Baik
Harga RM45,000.00 sahaja..

Juga untuk dijual (diskaun 20% kepada pembeli motorsikal)

Ekzos Full System Akrapovic Titanium Evolution Series RM5000.00
Sharkskinz Carbon Fiber Race fairing RM3500.00
Catalyst Race Fairing RM2000.00
Power Commander RM1000.00
Harris Rearset RM1000.00
Galespeed Magnesium Cast Rims RM7500.00
Sigma Slipper Clutch RM3000.00
Ohlins Fork RM5000.00
Ohlins Rear Absorber RM3000.00
Moriwaki Shock Link RM500.00
Harris Undertray RM1000.00
Harris Rear Tyre Hugger RM300.00
Caberg Helmet RM1000.00 (Minor Scratch) new one RM2900.00
Clover Q3 Full Suit RM2000.00

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
karma
Member
[ *  * ]
ko biar betul advocatt, herger 45 k. tahun 2000 lak tu..... boleh buat full loan ker?
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
advocatt
Member Avatar
Administrator
[ *  *  * ]
hehee..boleh nego lagi tu...

boleh bagi full system akra lagi...

full loan? loan nie susah sket la sebab direct seller..tapi biasa org buat bank rakyat/bsn personal loan..murah interest dia..

motor nie limited sket kat malaysia..

and dia punya sound system... :buttrock:
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
karma
Member
[ *  * ]
tu laaa... aku tengok lain macam jee motor ni..... design pun lain macam.. hang dok perasap kemenyan ka kat moto ni?... garang semacam je moto ni..... nampak mantap!
aku nak try buat loan laa.... brapa the highest loan leh gi income 18k per year cam aku ni?. tu tak termasuk keje partime lerr...
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
advocatt
Member Avatar
Administrator
[ *  *  * ]
garang? mana ada...macam :devil: je..

Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
karma
Member
[ *  * ]
perrgghhhhh!!! mantul gilerr kalerr!!!!... kalau dapat kat aku laaa , kaler hitam legam aku sarungkan...
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
karma
Member
[ *  * ]
weihhh hang ka tu... yang dalam sut hitam atas motor tu?
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
advocatt
Member Avatar
Administrator
[ *  *  * ]
yup..

sepang trackday..

Posted Image

Offline Profile Quote Post Goto Top
 
karma
Member
[ *  * ]
mengganas kat trek sepang nooo, salute hang weihh..... :shot:
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
advocatt
Member Avatar
Administrator
[ *  *  * ]
skang nie motor sedang dicat baru..sapa beli untung..new paint jon..foc..

new colorscheme..
Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
poning
Advanced Member
[ *  *  * ]
moto nih aku dh test..perghh..test duduk dgn test start ajer.. :bigsmile:
tapi kengkawn aku cakap muto ni x rugi amik,full system akra tujer dh rm15K.. :twocents:
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
karma
Member
[ *  * ]
adusss... ni yang aku berkobar˛ nihhh... iskiskiskiskiskisk.....
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
advocatt
Member Avatar
Administrator
[ *  *  * ]
karma
Jul 12 2006, 05:20 PM
tu laaa... aku tengok lain macam jee motor ni..... design pun lain macam.. hang dok perasap kemenyan ka kat moto ni?... garang semacam je moto ni..... nampak mantap!
aku nak try buat loan laa.... brapa the highest loan leh gi income 18k per year cam aku ni?. tu tak termasuk keje partime lerr...

banl rakyat, bsn atau hsbc boleh bagi smp 10x gaji provided xda black list la...cuba cuba la suya bank..

kedai motor sanggup bagi loan 20k with 6k football money (total loan kira 26k la) plus 10% interest...
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
advocatt
Member Avatar
Administrator
[ *  *  * ]
mana gambor poning tongah test muto aku nie...hilang la plak... :green:
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
karma
Member
[ *  * ]
lohh........ aku nak try bank rakyat larrr
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Go to Next Page
« Previous Topic · JUAL-BELI · Next Topic »
Add Reply